Τη μεταφορά των οστών της Αρίθα, της σκυλίτσας που βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη για περίπου μία δεκαετία, φέρεται να έχει αποφασίσει η οικογένεια του τραγουδιστή. Στόχος είναι να μεταφερθούν από τον κήπο της κατοικίας του στη Βούλα σε ειδικό οστεοφυλάκιο στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια.
Το μαύρο σνάουζερ είχε ταφεί στον κήπο της μεζονέτας του τραγουδιστή στη Βούλα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε αναπτύξει ιδιαίτερα ισχυρό δεσμό με την Αρίθα και περνούσε αρκετές ώρες στο σημείο όπου είχε ταφεί.
Ο ίδιος είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση που είχε με τη σκυλίτσα του, δηλώνοντας: «Ήταν η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου – Με έμαθε να αγαπάω».
Σε άλλη αναφορά του είχε πει: «Εγώ και ο σκύλος μου ο μόνος φίλος μου».
Το σχέδιο της οικογένειας για την Αρίθα
Σύμφωνα με το «Ρεπορτάζ Τώρα», η επιθυμία της οικογένειας είναι τα οστά της Αρίθα να τοποθετηθούν σε ειδικό οστεοφυλάκιο στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια, ώστε να βρίσκονται μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.
Για να προχωρήσει, ωστόσο, η διαδικασία της εκταφής, θα πρέπει προηγουμένως να εξασφαλιστεί πρόσβαση στον χώρο όπου βρίσκεται θαμμένη η σκυλίτσα.
Η κατοικία στη Βούλα παραμένει σφραγισμένη, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του Γιώργου Μαζωνάκη να μην μπορούν αυτή τη στιγμή να εισέλθουν στο ακίνητο και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.
Πότε αναμένεται η μεταφορά των οστών
Η μεταφορά αναμένεται να πραγματοποιηθεί μόλις ξεπεραστεί το συγκεκριμένο εμπόδιο και καταστεί δυνατή η είσοδος της οικογένειας στη μεζονέτα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτό ενδέχεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκταφή και τη μεταφορά των οστών της Αρίθα στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια.
Πηγή: ieidiseis.gr





