ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Από το «Αχιλλοπούλειο».. στη Λάρισα η 12χρονη που υπέστη εγκαύματα μετά από φωτιά στην κουζίνα

Δημοσίευση

EKAB
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ/THENEWSPAPER.GR

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ένα 12χρονο παιδί από την Αλόννησο, το οποίο υπέστη εγκαύματα έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή στην κουζίνα του οικογενειακού του σπιτιού.

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Βόλου, προκειμένου να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις και να λάβει περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής αντιμετώπισης, αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για εξειδικευμένη παρακολούθηση και νοσηλεία, καθώς εκεί υπάρχει το κατάλληλα καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών.