ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Βόλος: Έσπασαν την τζαμαρία καταστήματος και άρπαξαν χρήματα – Διάρρηξη τα ξημερώματα

Στόχος διαρρηκτών έγινε εμπορικό κατάστημα στην οδό Φερρών – Προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές για να αφαιρέσουν 150 ευρώ από το ταμείο

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής εμπορική επιχείρηση στον Βόλο, με τους δράστες να προκαλούν σημαντικές φθορές προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό της.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κατάστημα κινεζικών ειδών που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του OLD CITY, επί της οδού Φερρών 65.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι παραβίασαν τον χώρο σπάζοντας τη γυάλινη πρόσοψη της επιχείρησης. Αφού κατάφεραν να εισέλθουν στο κατάστημα, κατευθύνθηκαν προς το ταμείο, από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 150 ευρώ, πριν απομακρυνθούν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το κόστος αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στην τζαμαρία εκτιμάται πως ξεπερνά κατά πολύ την αξία των χρημάτων που κατάφεραν να αποσπάσουν οι δράστες.

Για τη διάρρηξη ενημερώθηκε η Αστυνομία, με αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα στον χώρο και να προχωρούν στη λήψη αποτυπωμάτων, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των υπευθύνων.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.