ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Το “ΟΧΙ” της Κοντοτόλη για το φωτοβολταϊκό στα Αντιχάσια

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Αντί να προωθούνται έργα ευεργετικά, υλοποιούνται έργα καταστροφικά.

Διανύουμε τον 8ο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ και με βαθύτατη λύπη διαπιστώνουμε ότι τα δύο μεγαλύτερα, αλλά και σημαντικότερα έργα για το μέλλον της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων, εξακολουθούν και παραμένουν εκτός των κυβερνητικών προτεραιοτήτων, μολονότι υποτίθεται ότι η κατασκευή τους θα είχε ήδη ξεκινήσει.

Δυστυχώς, την ίδια ώρα, το έργο του φαραωνικού φωτοβολταϊκού πάρκου στα Αντιχάσια προωθείται πλησίστιο, παρά το γεγονός ότι προσκρούει στις σφοδρές διαφωνίες της τοπικής μας κοινωνίας, αλλά και στην κοινή – μη κερδοσκοπική – λογική.

Για τους πολίτες των Τρικάλων, της Καλαμπάκας, της Πύλης και της Φαρκαδόνας, οι επιπτώσεις από αυτές τις κυβερνητικές επιλογές είναι δυστυχώς μεγάλες.

Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσω στη Βουλή, 3 Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις, μία για τον τερματισμό του κερδοσκοπικού φωτοβολταϊκού έργου στα Αντιχάσια, μία για το υδροηλεκτρικό έργο-φράγμα της Μεσοχώρας και μία για το φράγμα της Πύλης.

Ο στόχος είναι να στιγματιστεί αυτή η απολύτως άδικη μεταχείριση της τοπικής μας κοινωνίας και οικονομίας κι όχι βεβαίως να πιστέψει κανείς τις ψεύτικες προεκλογικές διαβεβαιώσεις που ενδεχομένως θα επιχειρηθεί να δοθούν εκ των υστέρων, από τα αρμόδια υπουργεία.

Ο αγώνας μας θα φτάσει μέχρι τέλους και θα έχει αποτέλεσμα για το καλό των συμπολιτών μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Πηγή: trikalavoice.gr