ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Χειροπέδες σε υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων για παιδική πορνογραφία

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας ήρθε στο φως μετά τη σύλληψη ενός 52χρονου στην Αττική, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε στην κατοχή του χιλιάδες αρχεία με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο συλληφθείς είναι υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, σε περιοχή της Αττικής, από ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στοιχεία που οδήγησαν στον 52χρονο, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε ψηφιακό φάκελο βρέθηκαν περισσότερα από 3.900 αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα από αυτά απεικόνιζαν ανηλίκους ηλικίας ακόμη και 12 ετών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση πλήθους ψηφιακών πειστηρίων, τα οποία αναμένεται να εξεταστούν στο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.
Παράλληλα, κατασχέθηκε και χρηματικό ποσό ύψους 3.555 ευρώ. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των δικαστικών Αρχών.

Πηγή: ieidiseis.gr