Αναμνηστικά δώρα μοίρασαν τοπικοί σύλλογοι Θεσσαλίας του ΕΛΕΑΝΑ

Page 2 Image 3 1 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε μια απλή, γεμάτη νόημα και ανθρωπιά πράξη, προχώρησαν οι τοπικοί σύλλογοι Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας και Τρικάλων, του Ελληνικού Αντιρευματικού Αγώνα, ΕΛΕΑΝΑ μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα στους νοσηλευόμενους, νοσηλευτές και θεράποντες γιατρούς της Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ρευματολογικής Κλινικής) και της γειτνιάζουσας Γαστρεντερολογικής Κλινικής. Τα αναμνηστικά δώρα ήταν ζωγραφισμένα από τα μέλη βαζάκια μελιού που παράχθηκε από τοπικά μελίσσια.

«Γνωρίζοντας πολύ καλά τον πόνο, την αγωνία και τη μοναξιά των νοσηλευομένων πήραμε την πρωτοβουλία να τους επισκεφτούμε αυτές τις άγιες μέρες, να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να τους μοιράσουμε ένα αναμνηστικό δωράκι φτιαγμένο από εμάς δείχνοντάς τους ότι τους σκεφτόμαστε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς.

Το ίδιο δωράκι μοιράσαμε στον κ. Δ. Μπόγδανο,  Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογία και κλινικής Ανοσολογίας τους συνεργάτες του και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής το έργο των οποίων στηρίζουμε ολόψυχα.»

Αναμνηστικά δώρα μοίρασαν τοπικοί σύλλογοι Θεσσαλίας του ΕΛΕΑΝΑ
Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με τον κ. Δ. Μπόγδανο, Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μπροστά στη φάτνη του Νοσοκομείου
Αναμνηστικά δώρα μοίρασαν τοπικοί σύλλογοι Θεσσαλίας του ΕΛΕΑΝΑ
Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με την κα Θ. Σιμοπούλου, Επιμελήτρια Β’ Ρευματολογίας και τον κ. Δ. Μπόγδανο, Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και νοσηλευόμενους της Κλινικής.
Αναμνηστικά δώρα μοίρασαν τοπικοί σύλλογοι Θεσσαλίας του ΕΛΕΑΝΑ
Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και φοιτητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!