ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Αποχώρησαν η Υφυπουργός Παιδείας και κυβερνητικοί βουλευτές από την εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων – Τι τους ενόχλησε

283144885 5274695205923672 6203980676804110268 n
Επεισόδιο δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στο μνημείο των Ελλήνων του Πόντου στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Περκουλίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην παρουσία του Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, καταγγέλοντας τη στάση του, στο σημείο που δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο όνομα της Τουρκίας, ενώ εμφανίστηκε επικριτικός για τη στάση της Κυβέρνησης απέναντι στον Ταγίπ Ερντογάν.
Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή και όλοι οι βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Την ώρα που ο κ. Περκουλίδης αναφέρθηκε στη στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού, τόσο η Υφυπουργός όσο και οι βουλευτές Θανάσης Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας αποχώρησαν από την εκδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα ακούστηκαν.
Η κ. Μακρή σε δήλωσή της αμέσως μετά ανέφερε:
«Σε εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας αφιερωμένη στην Ημέρα τιμής και μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, μια εκδήλωση που μας ενώνει όλες και όλους απέναντι σε κάθε μορφή και έκφραση μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού, κάποιοι επέλεξαν, με τον λόγο τους, να αλλοιώσουν το μήνυμα, να αποδυναμώσουν, με άκυρα σχόλια, την ουσία και να αποπροσανατολίσουν από το ιερό χρέος του αγώνα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Αυτήν την συμβολική ημέρα αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, μικρότεροι των προσδοκιών, φτωχότεροι στο πνεύμα και στην ομοψυχία».

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!