ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Στο Γυμνάσιο του Πηλίου που έπεσε θύμα bullying 14χρονη ο Σ. Σαβελίδης – Παρέμβαση Ζ. Μακρή [βίντεο]

Δημοσίευση

5299283

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, μίλησαν στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη για το νέο περιστατικό bullying σε γυμνάσιο του Πηλίου.
Σήμερα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του σχολείου, παρών ήταν ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Σαβελίδης, ο οποίος επέβλεψε τις διαδικασίες των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών.
“Η αποκάλυψη του περιστατικού έγινε από το 5μελές συμβούλιο και απέδειξε ότι κάνει καλά τη δουλειά του, διότι φρόντισαν τη συμμαθήτριά τους. Δεν είναι μονοδιάστατο το πρόβλημα. Εμπλέκεται η οικογένεια, το σχολείο, η κοινωνία, οι συμμαθητές. Δεν πρέπει να σιωπούμε. Αν η μαθήτρια το έλεγε νωρίτερα, θα το αντιμετωπίζαμε καλύτερα. Μπράβο όμως στους συμμαθητές της που το είπαν και το κατήγγειλαν” είπε η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Δείτε το βίντεο:




 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση