ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας με την “Ιθάκη” του – Κινητοποίηση σε όλη τη Θεσσαλία για τον πρώην Πρωθυπουργό

Δημοσίευση

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

τη Λάρισα παρουσιάζεται τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, με τίτλο Ιθάκη, σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις Gutenberg.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Divani Palace Larissa (Παπαναστασίου 19), με ώρα προσέλευσης στις 18:30 και ώρα έναρξης στις 19:00.

Για το ιστορικό και πολιτικό αποτύπωμα του βιβλίου θα συζητήσουν οι Απόστολος Καλογιάννης, πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων, Ιωάννα Καραβάνα, δικηγόρος και πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών, Θέμης Λαζαρίδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου και ο πολιτικός επιστήμονας Σωτήρης Τσουκαρέλης, υπεύθυνος Κοινωνικής Καινοτομίας της ΚοινΣΕπ «Τα Ψηλά Βουνά».

Θα ακολουθήσει ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Γιάννης Γιαννακόπουλος (Θεσσαλία TV) και Αλεξία Τασούλη (Ναυτεμπορική TV).

Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολιτών και φορέων της Θεσσαλίας, με επίκεντρο τις πολιτικές αναζητήσεις και τα συμπεράσματα που αποτυπώνονται στο βιβλίο.