ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Μαγνησία: Ανήλικος με πατίνι παρέσυρε πεζό και εγκατέλειψε – Συνελήφθη μαζί με τους γονείς του

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ένα ακόμη περιστατικό που αναδεικνύει την επικινδυνότητα της χρήσης ηλεκτρικών πατινιών σε κοινόχρηστους χώρους σημειώθηκε στη Σκιάθο, με πρωταγωνιστή έναν ανήλικο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου 2026, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψη ανήλικου, ο οποίος λίγο νωρίτερα κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι πάνω σε πεζοδρόμιο, όταν και παρέσυρε πεζό άνδρα.

Από τη σύγκρουση ο πεζός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο ανήλικος δεν παρέμεινε στο σημείο για να συνδράμει, αλλά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, γεγονός που οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψή του λίγο αργότερα.

Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη των γονέων του ανήλικου, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τα ζητήματα ασφάλειας που σχετίζονται με τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών, ιδιαίτερα όταν αυτά κινούνται σε χώρους που προορίζονται αποκλειστικά για πεζούς, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολιτών.