Μία νέα σοκαριστική επίθεση με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι σημειώθηκε στην Ηγουμενίτσα καθώς, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (6/6), ένας άνδρας που είχε απασχολήσει τις Αρχές μόλις πριν από δύο εικοσιτετράωρα για παρόμοια πράξη, επιχείρησε να παρενοχλήσει ξανά ανήλικη κοντά στην κεντρική πλατεία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το thespro.gr, το θύμα αντέδρασε με ψυχραιμία και έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον άνδρα να τραπεί σε φυγή. Οι πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, κάλεσαν αμέσως τις Αρχές και στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη σε κοντινή απόσταση από το σημείο, έχοντας μάλιστα επάνω του ξανά ένα μαχαίρι.
Δεύτερη σύλληψη του ίδιου άνδρα στην Ηγουμενίτσα
Η συγκεκριμένη σύλληψη έρχεται να προστεθεί σε ένα προηγούμενο βαρύ ιστορικό, καθώς ο ίδιος άνθρωπος είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο στις 4 Ιουνίου 2026. Τότε, η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας ανέφερε ότι ο συλληφθείς αντιμετώπιζε κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας άλλης ανήλικης κοπέλας ενώ, παράλληλα, είχε απειλήσει με τη χρήση μαχαιριού τον πατέρα του παιδιού.
Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν πλέον έντονο προβληματισμό και οργή, καθώς οι μαρτυρίες δείχνουν ότι η συμπεριφορά αυτή δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός. Η γρήγορη απελευθέρωσή του, παρά τη σοβαρότητα των αδικημάτων και την κατοχή όπλου, γεννά εύλογα ερωτήματα στην κοινή γνώμη για τα αντανακλαστικά των αρμοδίων Αρχών.
Πηγή: ieidiseis.gr





