Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αλμυρού η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας Δημ. Σταμούλη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.
Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στον κύκλο των συγγενών, φίλων και συμπολιτών της, με την απώλειά της να σκορπά θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 9 Ιουνίου 2026, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 10:30 π.μ., προκειμένου συγγενείς και φίλοι να της απευθύνουν το ύστατο χαίρε.
Την εκλιπούσα αποχαιρετούν τα αδέλφια της, Χρήστος και Μαρία Σταμούλη, Σοφία και Βασίλης Παπασπύρου, τα ανίψια της Κωνσταντίνα, Δημήτρης, Πέτρος και Δημήτρης, καθώς και οι λοιποί συγγενείς.





