ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Νοσηλεύτρια έπαθε ανακοπή και πέθανε την ώρα της εφημερίας της

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όταν μία 55χρονη νοσηλεύτρια έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας.
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, η άτυχη γυναίκα εργαζόταν κανονικά στη βάρδιά της, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική ημέρα για το νοσοκομείο, καθώς στα Επείγοντα διαχειρίζονταν αυξημένο αριθμό περιστατικών.

Κατέρρευσε μέσα στο νοσοκομείο
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 55χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας αναστάτωση στους συναδέλφους της.
Γιατροί και νοσηλευτές έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την επαναφέρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος το προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς επρόκειτο για μία εργαζόμενη με πολυετή παρουσία και ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της.
Βαρύ πένθος για τους συναδέλφους της
Όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση το λειτούργημα της νοσηλευτικής και βρισκόταν καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης για την υγεία των ασθενών.
Η απώλειά της έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου όσο και στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: ieidiseis.gr