ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Στο σκοτάδι ο δρόμος Βόλου – Αγριάς: Σε μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου δεν υπάρχει φωτισμός [εικόνες]

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ανησυχία προκαλούν οι αναφορές διερχόμενων οδηγών για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο Βόλου – Αγριάς, όπου μεγάλο τμήμα του δρόμου παραμένει χωρίς φωτισμό κατά τις βραδινές ώρες. Σύμφωνα με τις αναφορές, από τις εγκαταστάσεις της Παιδόπολης έως και το πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στην είσοδο της Αγριάς, τα φώτα είναι σβηστά, με αποτέλεσμα η διέλευση των οχημάτων να γίνεται κάτω από συνθήκες περιορισμένης ορατότητας.

Το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου παρουσιάζει αυξημένη κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, καθώς εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες οδηγούς που κινούνται προς και από την Αγριά, τα χωριά του Πηλίου αλλά και τις παραθαλάσσιες περιοχές. Η απουσία φωτισμού δημιουργεί πρόσθετους κινδύνους, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς ή τους δικυκλιστές που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό άξονα.

Οι οδηγοί καλούνται να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν αυξημένες αποστάσεις ασφαλείας μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Παράλληλα, εκφράζονται προσδοκίες ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να επανέλθει ο φωτισμός και να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ: