Τροχαίο ατύχημα με τραυματία ένα 10χρονο αγόρι σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί κινούνταν με ποδήλατο στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Εγνατίας, όταν, υπό συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, συγκρούστηκε με διερχόμενο επιβατικό όχημα σε διασταύρωση της περιοχής.
Από το ατύχημα ο 10χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για εξετάσεις και ιατρική φροντίδα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς τα τραύματά του χαρακτηρίζονται ελαφρά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα τη στιγμή της σύγκρουσης.
Οι αρμόδιες αρχές έχουν αναλάβει την προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Πηγή: ieidiseis.gr





