Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/6) σε δασική έκταση μεταξύ Αλμυροποτάμου και Μεσοχωρίων στον Δήμο Καρύστου στην Εύβοια.
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 70 πυροσβέστες, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματά έργου καθώς και εθελοντές.
Οι αρχές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του πύρινου μετώπου, ενώ οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην άμεση οριοθέτηση της φωτιάς και στην αποτροπή εξάπλωσής της προς άλλες δασικές εκτάσεις.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για απειλή σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή.
Πηγή: ieidiseis.gr





