Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση της πλατφόρμας iKO και μιλώντας σε βουλευτές της ΝΔ, τοποθετήθηκε για τις τρεις επιθέσεις με γκαζάκια σε στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για «άνανδρη δολοφονική επίθεση» και εκφράζοντας έντονη οργή.
►Θεσσαλονίκη: Σαρωτικές έρευνες της Αντιτρομοκρατικής – Σε 17 λεπτά 3 επιθέσεις – Μάχη για τη ζωή της δίνει η μητέρα της Νέστορα
«Εκφράζω τον αποτροπιασμό και την οργή μου για την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η σκέψη μας με τον Ζήση, τον Σάββα και κυρίως την Αφροδίτη, της οποία η μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή της», τόνισε.
Στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη, τόσο για να συμπαρασταθεί στους τραυματίες όσο και για να εκπέμψει, όπως είπε, σαφές μήνυμα μηδενικής ανοχής απέναντι στη βία. «Θα αναχωρήσω αμέσως μετά για Θεσσαλονίκη για να συμπαρασταθώ στους τραυματίες και να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα: μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή νέας τρομοκρατίας. Θα σας βρούμε και θα σας οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη», υπογράμμισε.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης λίγο πριν το απόγευμα.
Πηγή: ieidiseis.gr





