Υπάρχουν πολιτικοί που εμφανίζονται όταν κόβονται οι κορδέλες και υπάρχουν και εκείνοι που επιλέγουν να βρίσκονται στο πεδίο, παρακολουθώντας από κοντά την πορεία των έργων. Ο Χρήστος Τριαντόπουλος φαίνεται πως ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.
Η επίσκεψή του στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου δεν είχε χαρακτήρα πανηγυρικό. Αντιθέτως, συνοδεύτηκε από ενημέρωση για την πρόοδο του μεγάλου έργου αποκατάστασης, συζητήσεις με επαγγελματίες της περιοχής και συνεργασία με τη δημοτική αρχή για τα ζητήματα που εξακολουθούν να απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Το γεγονός ότι ένα έργο προϋπολογισμού άνω των 6 εκατ. ευρώ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία αποτελεί αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη για τον τουριστικό Άγιο Ιωάννη, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε έντονα από τις φυσικές καταστροφές. Και δεν πέρασε απαρατήρητο ότι οι ίδιοι οι επαγγελματίες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών.
Στην πολιτική, τα έργα είναι εκείνα που μένουν. Και όταν αυτά προχωρούν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και στενή παρακολούθηση, δύσκολα μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Για τη Μαγνησία και το Πήλιο, αυτό είναι το ζητούμενο.





