ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Συνάντηση Χρήστου Μπουκώρου με τον Σύλλογο Επιπλοποιών – Ξυλουργών Μαγνησίας

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Συνάντηση με εκπροσώπους και το Δ.Σ. του Συλλόγου Επιπλοποιών – Ξυλουργών Μαγνησίας πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. και πρώην υφυπουργός, Χρήστος Μπουκώρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ζήτημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες μικρές βιοτεχνίες επίπλου της Μαγνησίας, οι οποίες, λόγω αδυναμίας έκδοσης της απαιτούμενης βεβαίωσης χρήσης γης, δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία καταχώρισής τους στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ – ΑΔΕ) OpenBusiness του Υπουργείου Ανάπτυξης. 

Για το συγκεκριμένο θέμα συνομίλησαν με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, και τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Λευτέρη Κρητικό, ενώ προγραμματίστηκε συνάντηση στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα. Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο για την άμεση ανταπόκρισή του στο ζήτημα που ανέκυψε και το οποίο δημιουργεί πρόβλημα σε ολόκληρο τον επαγγελματικό κλάδο τους.