Στο Αθλητικό Κέντρο Σκαμνιών της Τοπικής Κοινότητας Πηγής του Δήμου Πύλης πραγματοποιήθηκε αυτοψία από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Σωτήρη Χάντζη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προκειμένου να επιθεωρηθεί η πορεία των τελευταίων εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου «Συντήρηση και Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου Αθλητικού Κέντρου Σκαμνιών Τ.Κ. Πηγής».
Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας παρακολούθησαν τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του περιβάλλοντα χώρου του αθλητικού κέντρου, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της πρόσβασης, της λειτουργικότητας και της συνολικής εικόνας των εγκαταστάσεων.
Το έργο υλοποιείται από την ανάδοχο εταιρεία «ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΒΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Α.Τ.Ε.» και αφορά στη συντήρηση, διαμόρφωση και αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και στη λειτουργική βελτίωση της εισόδου στο Αθλητικό Κέντρο Σκαμνιών της Τ.Κ. Πηγής.
Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιείται σε στενή συνεργασία του Δήμου Πύλης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, γεγονός που αποτυπώνει την άριστη συνεργασία των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα και την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κα Χρύσα Ντιντή για τη συμβολή και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου.
Με τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται δημιουργείται ένας σύγχρονος και ασφαλής χώρος, που αναβαθμίζει τις υφιστάμενες αθλητικές υποδομές και βελτιώνει τις συνθήκες πρόσβασης και εξυπηρέτησης για αθλητές, συλλόγους και επισκέπτες.
Η συγκεκριμένη μελέτη αναδεικνύει τη σημασία της εναρμόνισης του φυσικού περιβάλλοντος, της τοπικής παράδοσης και της αξιοποίησης των αθλητικών υποδομών ως σημαντικού αναπτυξιακού εργαλείου για την περιοχή. Στόχος του Δήμου Πύλης είναι η αξιοποίηση των φυσικών και αθλητικών πόρων, η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για τη φιλοξενία σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.
Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να επενδύει στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, με έργα που ενισχύουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, στηρίζουν την αθλητική δραστηριότητα και συμβάλλουν στην ανάδειξη των τοπικών κοινοτήτων. Παράλληλα, τόνισε ότι η αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση έργων ουσίας που ενισχύουν την ανάπτυξη και την καθημερινότητα των πολιτών.
Ο Δήμος Πύλης, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους αναδόχους των έργων, συνεχίζει την υλοποίηση παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν τις υποδομές και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες για τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Πηγή: trikalavoice.gr





