ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Φωτεινά μυαλά!

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Διαβάζοντας κανείς ορισμένα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, καταλαβαίνει ευκολότερα γιατί ο Αχιλλέας Μπέος εξακολουθεί να κερδίζει με τόσο μεγάλη διαφορά τις εκλογικές αναμετρήσεις. Όταν η κριτική εξαντλείται στο ότι ο Δήμος Βόλου προμηθεύεται τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο από το καλοκαίρι, μάλλον χάνεται η ουσία.

Αλήθεια, πότε θα έπρεπε να γίνουν οι παραγγελίες; Παραμονή Χριστουγέννων; Και τα συνεργεία να στήνουν τον στολισμό ανήμερα, ώστε να είναι όλοι… ευχαριστημένοι;

Όσοι έχουν στοιχειώδη γνώση της λειτουργίας της αγοράς και των δημοσίων προμηθειών γνωρίζουν ότι τέτοιες διαδικασίες απαιτούν μήνες προετοιμασίας, ειδικά όταν πρόκειται για εξοπλισμό που κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας και πρέπει να παραδοθεί εγκαίρως.

Όταν αναδεικνύονται ως «σκάνδαλα» ακόμη και οι έγκαιρες προμήθειες για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, τότε μάλλον προσφέρει το καλύτερο επιχείρημα στον ίδιο τον δήμαρχο. Γιατί τελικά, η σοβαρή πολιτική κριτική διαφέρει από την αναζήτηση αφορμών για εντυπώσεις.