ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Τρίκαλα: Έτσι “χτίζεται” κομμάτι-κομμάτι η νέα γέφυρα Αγίου Κωνσταντίνου

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την επαναφορά της πεζογέφυρας του Αγίου Κωνσταντίνου στα Τρίκαλα, με το έργο να περνά πλέον στο πιο εντυπωσιακό στάδιο της κατασκευής του.
Τα μεταλλικά τμήματα του νέου σκελετού μεταφέρθηκαν στο σημείο με μεγάλες πλατφόρμες και οι εργασίες συναρμολόγησης έχουν ήδη ξεκινήσει. Τεχνικά συνεργεία ενώνουν σταδιακά τα επιμέρους κομμάτια της κατασκευής, ώστε να δημιουργηθεί ο βασικός κορμός της νέας γέφυρας.
Τα δύο ακρόβαθρα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και, μετά τη συναρμολόγηση του μεταλλικού σκελετού, θα ακολουθήσει η τοποθέτησή του πάνω σε αυτά, ένα από τα τελευταία και πλέον καθοριστικά βήματα για την ολοκλήρωση του έργου.
Τις εργασίες παρακολουθεί από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων ο αντιδήμαρχος Έργων Παναγιώτης Ντιντής, καθώς στόχος είναι η πεζογέφυρα να αποδοθεί και πάλι με ασφάλεια στους πολίτες.
Η εικόνα στο σημείο αλλάζει πλέον καθημερινά, καθώς η νέα γέφυρα αρχίζει να παίρνει μορφή, σηματοδοτώντας την τελική ευθεία για την πλήρη αποκατάσταση μιας σημαντικής πεζής σύνδεσης της πόλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Πηγή: trikalavoice.gr