Τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Super League άφησε στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός, καθώς ο Βόλος κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να πάρει την ισοπαλία με 1-1.
Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στον Βόλο με στόχο την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές και είχαν στο πλευρό τους εκατοντάδες φιλάθλους τους, οι οποίοι έδωσαν έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.
Το αγωνιστικό αποτέλεσμα, ωστόσο, πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του σοκαριστικού τραυματισμού του Αγιούμπ Ελ Κααμπί λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μαροκινός επιθετικός συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Βόλου, Μάριο Σιαμπάνη, με τις εικόνες του να σφαδάζει από τον πόνο να προκαλούν μεγάλη ανησυχία.
Προβάδισμα στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ζότα Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο 45’+3’ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο Βόλος παρέμεινε μέσα στη διεκδίκηση του αποτελέσματος και τελικά βρήκε την απάντηση.
Ο Κόμπα έφερε το ματς στα ίσα
Στο 76ο λεπτό ο Κόμπα πέτυχε το 1-1, βάζοντας ξανά τους γηπεδούχους στο παιχνίδι και διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα που έμελλε να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει το 3Χ3 και κατέγραψε την πρώτη βαθμολογική του απώλεια στο πρωτάθλημα, ενώ ο Βόλος πρόσθεσε έναν ακόμη βαθμό στη συγκομιδή του.
Γκολ: 76’ Κόμπα / 45’+3’ πεν. Ζότα Σίλβα
Κίτρινες: 8’ Τζόκα, 39’ Μύγας, 45’+1’ Σιαμπάνης, 50’ Κάργας, 57’ Κόμπα / 90’+2’ Ρέτσος
Κόκκινες: –
Δοκάρια: –
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Μύγας, Κάργας, Ες-Σαουμπί, Μεντίλ, Μπαρέ, Κόμπα, Λάμπρου, Γκονζάλες, Τζόκα, Ουρτάδο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ορτέγκα, Σάλιακας, Ρέτσος, Πιρόλα (45’+3’ Κάρμο), Μπρούνο, Έσε, Γκαρθία (77’ Φρόιλερ), Ρόκα, Τσικίνιο, Ζότα Σίλβα (77’ Σα), Ελ Κααμπί (45’+3’ Γκονζάλες).





