ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Τα τρία «κλειδιά» που εξετάζουν οι εμπειρογνώμονες

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Τα αίτια της συντριβής του F4 Phantom στην Τανάγρα – από την οποία σκοτώθηκαν ο επισμηναγός Ιωάννης Μπλέσιας και ο σμηναγός Δημήτρης Πέτρου αναζητούν τα έμπειρα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.
Σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να βοηθήσει τόσο το πλούσιο οπτικό υλικό, το οποίο έχουν στη διάθεσή τους, όχι μόνο από τα κινητά των θεατών που κατέγραφαν τα όσο συνέβαιναν εκείνη την ώρα αλλά και από τις κάμερες της διοργάνωσης.

►Μυστήριο με τη συντριβή του Phantom: Τι πήγε λάθος στα 150 μέτρα από το έδαφος
Αξίζει να σημειωθεί πως -σύμφωνα με την ΕΡΤ – υπάρχει κάμερα η οποία ήταν «κλειδωμένη» πάνω στο αεροσκάφος ενώ πετούσε.
Όλο το υλικό είναι στη διάθεση της αρμόδιας επιτροπής που διερευνά τα αίτια της τραγωδίας.
Ένα δεύτερο στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές είναι η πιθανή συνομιλία που μπορεί να υπήρξε μεταξύ των χειριστών και του πύργου ελέγχου, αν δηλαδή αναφέρθηκε κάποια μηχανική βλάβη ή κάτι άλλο.

Επίσης, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας συλλέγουν συντρίμμια, τμήματα του F-4 Phantom από την περιοχή όπου κατέπεσε και τα συγκεντρώνουν σε ένα ανοικτό πεδίο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή.
►Τανάγρα: Στο μικροσκόπιο τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή – Σπαρακτικά μηνύματα για τους πιλότους
Σε αυτά αναζητούν πιθανές απαντήσεις για το αεροπορικό δυστύχημα.

Πηγή: ieidiseis.gr