Στο NEWSROOM του ΝΕΟ 103,3 FM θα βρεθεί αύριο, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 08:00 το πρωί, η πρόεδρος του κινήματος «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» Μαρία Καρυστιανού, για μία εφ’ όλης της ύλης πολιτική συνέντευξη.
Η Μαρία Καρυστιανού θα συναντήσει στο στούντιο τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη και τη δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, σε μία συζήτηση που αναμένεται να κινηθεί γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις και τις προτάσεις του νέου πολιτικού φορέα, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.
Η παρουσία της στο ΝΕΟ 103,3 έρχεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του προγράμματος της «ΕΛΠΙΔΑΣ για τη Δημοκρατία» στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, όπου η ίδια παρουσίασε τις βασικές πολιτικές προτεραιότητες του κινήματος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συνέντευξη του NEWSROOM θα έχει και η άμεση συμμετοχή των ακροατών, καθώς η Μαρία Καρυστιανού θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα που θα αποσταλούν στον σταθμό κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΝΕΟ 103,3 FM στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκπομπής NEWSROOM.





