ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Καρυστιανού από τον Βόλο: «Δεν συνεργαζόμαστε με συστημικά κόμματα – Θα πρέπει να το βγάλουμε και σε μπλουζάκι» [βίντεο]

Η κ. Καρυστιανού αναφέρθηκε στις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει κατά την παρουσία της στον Βόλο, μεταξύ με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και άλλους φορείς της περιοχής.

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑΡΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ/THE NEWSPAPER

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στο ξενοδοχείο Magnes στον Βόλο παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής συνέντευξη Τύπου η Μαρία Καρυστιανού, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πόλη και των επαφών που πραγματοποιεί με εκπροσώπους θεσμικών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων.

Η κ. Καρυστιανού αναφέρθηκε στις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει κατά την παρουσία της στον Βόλο, μεταξύ με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και άλλους φορείς της περιοχής.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη στάση του κινήματός της απέναντι στα πολιτικά κόμματα, επαναλαμβάνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν υπάρχει πρόθεση συνεργασίας με τα λεγόμενα «συστημικά κόμματα».

«Δεν συνεργαζόμαστε με συστημικά κόμματα, το έχουμε πει τόσες φορές. Θα πρέπει να το βγάλουμε και σε μπλουζάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι πρόκειται για μια θέση που, όπως είπε, έχει διατυπωθεί επανειλημμένα και με σαφήνεια.

Η ίδια αναφέρθηκε συνολικά στην ανάγκη να υπάρξει ένας διαφορετικός τρόπος πολιτικής έκφρασης και εκπροσώπησης, με τοποθετήσεις που αφορούν τη λειτουργία των θεσμών, τη Δημοκρατία και τα ζητήματα που, όπως υποστηρίζει, απασχολούν την κοινωνία.

Η ερώτηση για τον δήμαρχο Βόλου

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου τέθηκε και το ζήτημα της απουσίας συνάντησης με τον δήμαρχο Βόλου από το πρόγραμμα των επαφών της.

Η Μαρία Καρυστιανού διερωτήθηκε γιατί, ενώ είχε προγραμματιστεί να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων, όπως το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος, αλλά και με τον Περιφερειάρχη, δεν υπήρχε αντίστοιχη συνάντηση με τον δήμαρχο.

Όπως ανέφερε, όταν ζήτησε να πληροφορηθεί σχετικά, ενημερώθηκε ότι είχε γίνει αίτημα για συνάντηση, ωστόσο η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι ο δήμαρχος δεν επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μαζί της.