ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Ήχησε το 112 σε Εύβοια, Σκύρο και Σποράδες

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για την κακοκαιρία σε Εύβοια, Σκύρο και Σποράδες εκδόθηκε την Τρίτη (13/10), με τις Αρχές να καλούν τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ειδοποίηση, η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει τις συγκεκριμένες περιοχές από το μεσημέρι της Τρίτης 13 Οκτωβρίου έως το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου.

Η προειδοποίηση έρχεται εν μέσω της επιδείνωσης του καιρού, για την οποία η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) έχει εκδώσει Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.
Τι αναφέρει το μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία
Στο μήνυμα του 112 επισημαίνεται ότι αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα στην Εύβοια, τη Σκύρο και τις Σποράδες, με τις Αρχές να απευθύνουν σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων.
Συγκεκριμένα, η προειδοποίηση αναφέρει: «Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται στις περιοχές Εύβοιας, Σκύρου και Σποράδων από μεσημέρι Τρίτης (13/10) έως απόγευμα Τετάρτης (14-10). Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες». Στη συνέχεια, οι πολίτες καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
🆘 Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται στις περιοχές #Εύβοιας, #Σκύρου & #Σποράδων από μεσημέρι Τρίτης 13-10 έως απόγευμα Τετάρτης 14-10. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες.
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.
ℹ️ https://t.co/zGd6pG8TKj
@pyrosvestiki
@hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) October 13, 2026

Πηγή: ieidiseis.gr