Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Καραϊσκάκη, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, με πιθανότερη αιτία μαγειρικό σκεύος που είχε παραμείνει πάνω σε αναμμένη εστία.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, με τους πυροσβέστες να περιορίζουν τις φλόγες προτού αυτές επεκταθούν στους υπόλοιπους χώρους της κατοικίας ή σε γειτονικά διαμερίσματα.
Στο σημείο βρέθηκε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, Δημήτρης Παπαγεωργίου, συντονίζοντας την επιχείρηση.
Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ οι υλικές ζημιές περιορίστηκαν στον χώρο της κουζίνας.
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Πηγή: trikalavoice.gr





