Στον Βόλο αναμένεται σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, με βασικό άξονα της παρουσίας του στην πόλη την επαφή με τη νέα γενιά.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της επίσκεψης, στις 13:00 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με φοιτητές στο καφέ «Ακραίον». Η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους νέους, όπως το αυξημένο κόστος στέγασης, τα έξοδα των σπουδών, αλλά και οι δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών.
Η επιλογή της συγκεκριμένης συνάντησης δίνει και το στίγμα της επίσκεψης στον Βόλο, καθώς η επικοινωνία με φοιτητές και νέους βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της περιοδείας.
Μετά τη συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί το ιστορικό τσιπουράδικο «Καβούρας», όπου θα έχει πιο χαλαρή συνάντηση με στελέχη και τομεάρχες της ΕΛΑΣ που θα τον συνοδεύουν στην περιοδεία, μεταξύ των οποίων και πρόσωπα με καταγωγή ή αναφορά στον Βόλο.
Η παραμονή του στην πόλη υπολογίζεται μέχρι περίπου τις 18:00, οπότε και θα αναχωρήσει με προορισμό την Αγιά Λάρισας.





