ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Διώξεις για εγκληματική οργάνωση και απάτη κατά του Δημοσίου στους συλληφθέντες

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (7/11) οι 18 συλληφθέντες για την υπόθεση εκτεταμένης φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη που εξιχνιάστηκε από την ομάδα ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται γνωστοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και επιχειρηματίες του χώρου της νυχτερινής διασκέδασης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος του Δημοσίου, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Δύο από τους συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές κατηγορίες για κατοχή μαχαιριού και καραμπίνας, ενώ για την τελευταία διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με την άδεια κατοχής της.

Πηγή: ieidiseis.gr