Κατασκευή ποδηλατοδρομίου στον Βόλο ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος

milonas 728x120

Την κατασκευή ποδηλατοδρομίου στην πόλη του Βόλου ανακοίνωσε σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος.

Πρόκειται για ένα αθλητικό έργο, το οποίο θα δημιουργηθεί σε οικόπεδο σαράντα στρεμμάτων απέναντι από το Πανθεσσαλικό στάδιο της Νέας Ιωνίας, χώρος ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος ως αθλητικός. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται το Κλειστό Κολυμβητήριο, αλλά και το Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ, αλλά και οι προπονητικοί και βοηθητικοί χώροι του μεγαλύτερου σταδίου της Κεντρικής Ελλάδας.

Η ιδέα για την κατασκευή ποδηλατοδρομίου, το οποίο θα φιλοξενεί πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες ήρθε από τον Βολιώτη πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος αναγκάζεται να διαμένει στην πρωτεύουσα προκειμένου να προπονείται, καθώς σε καμία άλλη πόλη δεν υπάρχει αντίστοιχη εγκατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr την ερχόμενη Παρασκευή τόσο ο Κώστας Αγοραστός, όσο και ο Αχιλλέας Μπέος θα ανακοινώσουν την κατασκευή του κλειστού ποδηλατοδρομίου στον Βόλο, ένα έργο που θα αλλάξει τα δεδομένα σε αθλητικό επίπεδο σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια.

 

error: Content is protected !!