ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παγκόσμια καινοτομία από Βολιώτικη εταιρεία καλλυντικών – Δείτε τι έκαναν

image002

Μια παγκόσμια καινοτομία κατάφερε να πετύχει η βολιώτικη εταιρεία P For Pelion. Μετά από 6 χρόνια εντατικών ερευνών, σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες και εργαστήρια, όπως είναι το «δικό μας» Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δημιούργησαν μια κρέμα προσώπου στην οποία έχει αντικατασταθεί το νερό με βιολογικό γάλα κατσίκας!

KEN 728X100

Μάλιστα το βιολογικό γάλα κατσίκας προέρχεται από μια άλλη θεσσαλική εταιρεία, τον Όλυμπο. «Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που περιέχει το γάλα κατσίκας δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία ενυδάτωσης που διαρκεί όλη την ημέρα. Αν προσθέσετε το υαλουρονικό οξύ και τους αντιγηραντικούς παράγοντες που περιέχει, τότε καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια κορυφαία ενυδατική κρέμα προσώπου για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος» μας ανέφερε η CEO της εταιρείας κα Παπαδοπούλου.

Το Βολιώτικο Brand έχει προσέξει κάθε λεπτομέρεια, καθώς ακόμα και η συσκευασία της κρέμας αποτελεί υπόδειγμα αισθητικής, με το ξύλινο καπάκι της να ξεχωρίζει. Αυτό που μας έκανε επίσης εντύπωση ήταν η μυρωδιά της κρέμας, η οποία σε μαγνητίζει με το πρώτο άνοιγμα. Την κρέμα με βιολογικό γάλα κατσίκας καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε στο pforpelion.gr

20220517 140944

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!