ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Απ.Ζαρκάδας: Όχι στην ευθανασία ζώων

308014160 1233886950738858 4990841802849939617 n

Με αδιάπτωτη ένταση και ενδιαφέρον συνεχίζει τις παρεμβάσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Γραφείο Αδεσπότων του Δήμου Βόλου Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής για το ζήτημα των ζώων και της ευθανασίας.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Αναφορικώς με σχετικό θέμα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες, ο Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής δηλώνει κατηγορηματικώς όχι στην ευθανασία ζώων.

 

Παρ΄ όλο που υπάρχει σχετική πρόβλεψη από το Νόμο, ο Αντιδήμαρχος δηλώνει πως δεν είναι δυνατόν να μιλούμε για ευζωϊα σχετικώς με τα ζώα συντροφιάς και από την άλλη να κάνουμε λόγο για ευθανασία.

 

Εις ό,τι αφορά κάποια ζωάκια που θεωρούνται και αναφέρονται ως επιθετικά, ο Αντιδήμαρχος υποστηρίζει πως αυτά αποκαλούνται ως «ζώα ιδιαιτέρου χαρακτήρα» και ως εκ τούτου ο προβλεπόμενος τρόπος για να τα βοηθήσουμε είναι η επιλογή της υιοθεσίας κατόπιν σχετικών υποδείξεων και συστάσεων των αρμοδίων.

 

Ο ίδιος δε, δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα ακολουθήσουν δράσεις σχετικές με τα ζώα συντροφιάς, τονίζοντας παράλληλα ότι η δουλειά που γίνεται κινείται με αμείωτους ρυθμούς, πάντοτε σε χαμηλούς τόνους.

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!