Τα αγαπημένα Χριστούγεννα της Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή: «Η πρώτη φορά που έγινα μητέρα»

botnou

Τα Χριστούγεννα, είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Οικογενειακές στιγμές, φίλοι, ταξίδια, όνειρα και ένα νέο ξεκίνημα με την γέννηση του Ιησού. Το TheNewspaper.gr και η Ελένη Καραγιάννη θυμούνται “τα αγαπημένα Χριστούγεννα” γνωστών Βολιωτών και σας παρουσιάζουν μία ξεχωριστή ιστορία τους.

KEN 728X100

Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, αντιδήμαρχος Βόλου

«Ξεκινώντας το ταξίδι των αναμνήσεων για τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου σταματάω στο 2002. Ήταν η χρονιά που γεννήθηκε το τρίτο μου παιδί και στο σπίτι μας το γιορτινό κλίμα ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Με ενθουσιασμό και χαρά ξεκινήσαμε να στολίζουμε το σπίτι και ζήσαμε όλοι το πνεύμα των εορτών με το νέο μέλος στην οικογένεια μας.

Η θαλπωρή του σπιτιού, η πληρότητα που ένιωσα ως τρίτεκνη μητέρα, η ανυπομονησία των παιδιών να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το τριών μηνών αδελφάκι τους να χαμογελά, είναι αξέχαστες στιγμές απόλυτης ευτυχίας κι αγάπης.

Από τότε που έγινα για πρώτη φορά μητέρα τα Χριστούγεννα απέκτησαν άλλο νόημα για μένα και βιώνω το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Μαζί τους επέστρεψα κι εγώ στα παιδικά μου χρόνια, ξαναέγινα παιδί!

Η χαρά των παιδιών, ακόμη και με τα πιο απλά πράγματα, με ωρίμασε και παρόλο που έγινα μητέρα σε μικρή ηλικία, κατανόησα πλήρως πόσο  χαρούμενοι πρέπει να είμαστε για τα απλά πράγματα που μας προσφέρει η ζωή.»

 

xmas

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!