ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Τι βρήκε η αστυνομία στη νέα έρευνα στο σπίτι του – Τι ψάχνει

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Δεύτερη έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη στην περιοχή της Βούλας πραγματοποίησε χθες Παρασκευή (2/10) η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, κατόπιν εντολής του αρμόδιου Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.
►«Εγώ δεν ήμουν θεράπων ιατρός του Μαζωνάκη» – Πώς ο Θεοδωρόπουλος «καίει» τη Γάκα στην απολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο λάπτοπ και ένα τάμπλετ. Ο λόγος που ο Ανακριτής διέταξε να λάβει χώρα δεύτερη έρευνα είναι ότι έκρινε ότι πρέπει να ελεγχθούν όλα τα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούσε ο γνωστός τραγουδιστής. Κατά την πρώτη έρευνα δεν είχαν κατασχεθεί τα ψηφιακά μέσα.
Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη έρευνα που είχε γίνει αμέσως μετά το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει δύο καταγραφικά καμερών ασφαλείας, ένα ημερολόγιο με ιδιόχειρες σημειώσεις, ένα ασημί χρηματοκιβώτιο που ήταν κλειδωμένο, μία καπνοθήκη και μία πίπα νερού.
Το χρηματοκιβώτιο βρίσκεται ακόμα στις εγκαταστάσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, με τους αστυνομικούς να περιμένουν την εντολή του Ανακριτή για να το ανοίξουν (παρουσία μελών της οικογένειας).
Πλέον τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν χθες αναμένεται να σταλούν με εντολή του Ανακριτή στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Φαίνεται ότι θα γίνει προσπάθεια άντλησης στοιχείων για το διάστημα που προηγήθηκε της μοιραίας επίσκεψης του τραγουδιστή στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι.

Πηγή: ieidiseis.gr