ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Φωτιά στον Αλμυρό: Κάηκαν 500 τ.μ. με καλαμιές κοντά στην παραλία Καραγκιόλ

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής – Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 18:00, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε αγροτική έκταση κοντά στην παραλία Καραγκιόλ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 17:05, κινητοποιώντας άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με τρία οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα, οι οποίοι επιχείρησαν για τον περιορισμό και την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Οι φλόγες έκαψαν καλαμιές σε έκταση περίπου 500 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς να επεκταθούν σε μεγαλύτερη αγροτική περιοχή.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και κατασβέστηκε περίπου στις 18:20.

Παρά την ολοκλήρωση της κατάσβεσης, πυροσβεστική δύναμη παρέμεινε στην περιοχή για προληπτικούς λόγους και για την αποτροπή πιθανής αναζωπύρωσης.

Παράλληλα, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει την προανάκριση για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.