Με έντονη βροχόπτωση αποχαιρετούν τον Οκτώβριο τα Τρίκαλα, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου τα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη.
Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, σφοδρή βροχή σημειώνεται αυτή την ώρα στην πόλη των Τρικάλων, με το σκηνικό του καιρού να παραπέμπει πλέον σε προχωρημένο φθινόπωρο.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν κατά διαστήματα τις βραδινές ώρες, ενώ άστατος θα παραμείνει ο καιρός και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.
Μάλιστα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει κίτρινη προειδοποίηση για τη Θεσσαλία, με ισχύ από τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής έως τις 8 το βράδυ, για κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, καθώς η έντονη βροχή μπορεί να περιορίσει την ορατότητα και να καταστήσει επικίνδυνο το οδόστρωμα.
Η θερμοκρασία στα Τρίκαλα κινείται γύρω στους 14-15 βαθμούς Κελσίου, ενώ η πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου αναμένεται να κυλήσει με βροχές κατά διαστήματα και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Πηγή: trikalavoice.gr





