Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι 10 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στην κεντρικά πλατεία αγοράς της Κρακοβίας στα νότια της Πολωνίας, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TVN24, επικαλούμενο την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.
Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ ανέφερε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ, ότι η αστυνομία ερευνά για τους πυροβολισμούς και ότι ενημερώνεται από το υπουργείο των Εσωτερικών.
Η πολωνική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης, προσθέτοντας ότι δεν αναζητά προς το παρόν άλλους δράστες.
BREAKING: At least 2 people killed and 10 injured after a gunman opened fire from a car in Krakow, Poland. https://t.co/w7LCKsGQYL
— Scope Report (@ScopeReport_) November 7, 2026
Πηγή: ieidiseis.gr





